Skip to content

Apa itu Copytrade?

Copytrade menawarkan peluang untuk para pelabur mengikut dagangan Copytrade Manager yang berpengalaman secara automatik dan menjimatkan masa yang lama untuk membina strategi dagangan anda sendiri dan pelbagaikan portfolio dagangan anda.

 

RTFTT Copytrade

  • Kami amat teliti dalam pemilihan broker untuk memastikan keselamatan deposit anda.
  • Copytrade Manager yang dilantik mempunyai pengalaman dan prestasi cemerlang.
  • Menggunakan PVM yang terbukti berkesan.
  • Menghasilkan pulangan yang konsisten untuk jangkamasa panjang.
  • Mempunyai Penganalisis Pasaran dan Pengurusan Risiko.
  • Mempunyai pelbagai akaun portfolio mengikut risiko dan objektif
  • Ketenangan Minda
  • Dipercayai

Fact

$0
Min. Capital
0%
Fee from Profit
0+
Copytrader
RM0M+
Asset Under Management

Zahrin - Copytrade Manager

Zahrin adalah salah seorang Trainer berpengalaman di RTFTT. Beliau telah terlibat dalam dunia perdagangan selama lebih 6 tahun dan telah bergabung dengan RTFTT selama hampir 3 tahun. Dengan ilmu yang diperoleh dari mentor, Zahrin telah menjadi lebih konsisten dalam mengawal pasaran kewangan dan emosinya.

Beliau telah membantu lebih daripada 60,0000 pedagang secara langsung dalam sesi live trading bersama Coach Gero dan pasukan pengajar lain dalam keahlian, bengkel, dan sesi bimbingan.

Zahrin juga memfokuskan diri pada Pengurusan Dana di bawah copytrade dan telah mengumpulkan lebih daripada 1.2 juta dolar (Aset Di Bawah Pengurusan) dengan mencatatkan keuntungan antara 5% hingga 10% setiap bulan.

Salah satu nilai yang Zahrin bawa adalah pemahaman tentang kebebasan kewangan yang berkelanjutan, pertumbuhan, dan perlindungan. Salah satu pencapaian yang berharga yang telah diperoleh oleh Zahrin daripada RTFTT adalah sebagai 2nd Runner Up dalam Cabaran Forex 2021.

Danie - Copytrade Manager

Danie mempunyai pengalaman selama 9 tahun dalam perdagangan dan sebelum itu, beliau menguruskan sebuah kedai komputer selama 15 tahun. Pada awal penglibatannya dengan Road To FTT pada tahun 2018, Danie aktif di platform seperti YouTube, Facebook, dan menjadi salah seorang pelajar di Road To FTT.

Kini, Danie menjadi seorang Trainer di Road To FTT untuk membantu lebih daripada 60 ribu pedagang di YouTube dan hampir 10 ribu di Telegram. Beliau fokus terutamanya kepada mereka yang baru mula atau masih mencari hala tuju untuk memulakan perdagangan dengan keuntungan yang konsisten dalam jangka masa panjang.

0
PVM 5
Minimum Deposit
0
PVM 11
Minimum Deposit
0
PVM 11
Minimum Deposit

Bagaimana
Cara Nak Mula?

Hanya beberapa langkah saja untuk join copytrade kami. Anda hanya perlu lakukan langkah 1 & 2 kemudian hubungi support team kami di talian 010 237 0055 (Cik Miera) untuk kami sambungkan akaun anda ke copytrade manager.