skip to Main Content

Trading From Zero Tidak Lama Lagi!

10 – 13 Mac 2023


Adakah anda berminat untuk trading tetapi tidak tahu di mana untuk bermula? Atau mungkin anda telah mencubanya, tetapi tidak berjaya. Inilah waktunya! kami ada berita menarik untuk anda! Road to FTT akan menganjurkan program trading yang dipanggil “Trading from Zero” pada 10 Mac 2023.

Program ini akan dijalankan oleh pengasas kami, Coach Gero Azrul, yang merupakan trader berpengalaman dan mempunyai rekod prestasi yang terbukti. Beliau akan membimbing anda langkah demi langkah tentang cara grow trading anda dan membantu anda grow kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam pasaran.

Sama ada anda seorang pemula atau mempunyai pengalaman berdagang, kelas ini adalah untuk anda. Coach Gero Azrul akan merangkumi asas trading, seperti memahami analisis teknikal dan asas pengurusan risiko, dan psikologi trading.

Jika anda sudah bersedia untuk membawa trading anda ke peringkat seterusnya, maka kelas ini adalah untuk anda. Jangan lepaskan peluang ini untuk belajar daripada trader yang berpengalaman dan dapatkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam pasaran. Daftar untuk “Trading From Zero” hari ini dan mulakan perjalanan anda untuk menjadi seorang trader yang berjaya!

Click Link ini untuk maklumat lanjut tentang program TRADING FROM ZERO!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *