skip to Main Content

Coach Gero Azrul akan muncul di “Apa Khabar Malaysia” Bernama TV untuk berkongsi kepakaran beliau mengenai topik Cakna Risiko Sebelum Melabur.


Dengan Pengalaman 17 Tahun di dalam Financial Market khususnya CFD, Coach Gero Azrul telah melihat sendiri impak skim pelaburan penipuan dan beliau akan memberikan pandangan beliau tentang bagaimana orang ramai dapat melindungi diri mereka daripada Skim pelaburan penipuan.

Di dalam rancangan Cakna Risiko Sebelum Melabur, Coach Gero akan membincangkan tanda amaran kemungkinan penipuan, taktik biasa yang digunakan oleh scammer dan cara melindungi pelaburan anda. sama ada anda pelabur berpengalaman atau baru bermula, ini adalah peluang untuk anda mendapatkan pengetahuan daripada pengalaman Coach Gero dan mendapatkan valuable lesson tentang cara mengelak dari menjadi mangsa penipuan.

Ikuti Coach Gero Azrul pada 1 February 2023 di Astro 502, Unifi TV 631, MyTV 121, Facebook dan Youtube BERNAMA TV untuk melihat penambilan Coach Gero Azrul, sementara itu, pastikan anda mengikuti Road To FTT di Youtube Road To FTT, Instagram rtftt.official dan website Road To FTT untuk mendapatkan kemas kini dan maklumat terkini.

Jangan lepaskan peluang untuk belajar daripada Coach Gero Azrul. Jumpa anda di BERNAMA TV 1 FEBRUARY ini!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *