Skip to content

RTFTT Retreat di Cameron Highland

Antara agenda penting..

1. Strengthen weakness point on lead acquisition, RTFTT akan mula menggunakan paid ads setelah 6 tahun fokus pada organic traffic melalui youtube dan referral.

2. Memperkemaskan marketing and sales strategy upgrade skill trainer dan tim management focus kepada multi-funnel system untuk memastikan student Road To FTT dibantu dengan sepenuhnya.

3. Mengetengahkan problem solution approach, memperkemaskan persuasive communication untuk hasilkan lebih result pada student.

Ini merupakan revise 5 years strategic planning yang dibuat akhir 2021 di Genting Highland. Dan untuk 1st year, kita revise after 2 quarter.

Terima kasih pada tim management dan tim education, semoga kita lebih sistematik, berstruktur dan measurable dari segi market positioning. #roadtoftt

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *