skip to Main Content

Saya selalu sahaja kena kutuk, kena bahan kaki marketing dan sebagainya.. malah sampai sekarang pun. 

Saya trading dah 15 tahun sejak akhir 2006 lagi, dan saya start mula berkongsi secara percuma di youtube pada akhir 2016 sampai secara percuma, maksudnya dah 6 tahun. 

SALAH SATU CARA CEPAT BELAJAR IALAH MENGAJAR. 

Kata mentor saya Blair Singer yang membawa fahaman dari Robert Kiyosaki selalu tekankan hal ini. 

Selain kita belajar, kita juga juga mesti ambil tanggungjawab mengajar. Dan mengajar ini akan membuatkan minda kita lebih kuat dah hasilkan result yang lebih luarbiasa. 

Sebab itu dalam Road To FTT saya membawa culture yang sama, iaitu mana yang nak cepat hasil, tolong bantu adik-adik yang baru masuk nak belajar. Ini akan cepatkan proses kejayaan sebenarnya. 

MAIN INCOME SAYA FOREX TRADING. 

Saya buat Road To FTT ini pada 2016 hingga sekarang bukan ada yang minat pun, saya mula dengan konsep low risk, 0.01. Habis kena kutuk. 

Tapi dengan konsep approach risk first, reward later, dengan konsep low risk ini lah ramai yang sudah konsisten. 

Buktinya ramai dah jana income konsisten dalam Road To FTT. 

Dan 3 tahun pertama Road to FTT, saya tak ada income pun dari segi business. Saya hanya hidup boleh kata hampir 100% dengan income Forex Trading. 

Saya boleh buktikan, boleh ke korang buat 2-3 tahun buat percuma live youtube hari-hari tanpa ada income dari apa korang buat? Kalau saya terlalu fokus pada nak duit, memang saya dah stop gais. 

LANGKAH NAK BERJAYA CEPAT DALAM FINANCIAL MARKET FOKUS PADA FOREX, OIL, GOLD DAN LAIN-LAIN. 

1. Langkah pertama dah tentu mentor dulu, kena ada mentor yang bawa ilmu dan ada komuniti yang sokong menyokong antara satu sama lain. 

2. Langkah kedua ialah anda mesti masuk program, join apa sahaja dengan mentor dan komuniti anda pilih. Ini penting kerana repetition akan precede mastery sebenarnya. Anda akan lebih jelas dan lebih kukuh kefahaman anda. 

3. Anda mesti jujur dan boleh harap (honesty & accountability), ini sangat penting untuk jadi trader & investor. Dan mesti mempunyai strategic management dan strategic planning. Ini akan membawa kepada result berterusan, makin baik dan makin baik inshaAllah. 

Soo.. 

Bagi yang nak dapatkan bimbingan secara berterusan, anda boleh join grup telegram khas untuk orang baru nak mula dan masih terhuyung hayang nak konsisten. 

Jangan risau pasal result, saya ada cukup bukti student saya dah konsisten bukan 2-3 bulan, malah 6-12 bulan dan malah bertahun.

Klik Link Grup Telegram Di bawah! 

https://t.me/+ub4cHG_MJ38yMmZl

#roadtoftt