Skip to content

TFZ ini dari basic sampai advance ke? Atau basic sahaja?

Sebenarnya soalan ini gais, saya dah jumpa terlalu kerap.. sejak saya berkongsi ilmu dalam financial market nie 6 tahun lepas, itu pun lepas 9 tahun fulltime trader saya jelas ini soalan yang paling kerap keluar. 

1 benda saya nak tanya.. Apa benda yang advance?

 Apa yang korang nak? Advance ialah apa? Teknik set up confirm biru kerat jari? Confirm grow 100usd jadi 10,000usd tiap tiap bulan, ke macam mana? 

Atau expectation masuk Universiti untuk ambil diploma/ degree boleh habis dalam 1 bulan? atau perlukan beberapa semester malah tahun? 

Macam ini gais,

1. Key program Trading From Zero ialah fokus pada anda yang join program ini sama sama BELAJAR, sama sama TRADE, sama sama WITHDRAWAL.. jadi program ini ialah program yang bimbing anda secara mentoring sampai benar-benar buat duit.. 

2. Isu Advance nie gais, saya nak bagitahu, semua ialah datang pada basic yang kukuh, maksudnya ialah RTFTT, saya sebagai founder yang bawa fahaman falsafah, kepercayaan dan saikologi ialah saya amat-amat tekankan kunci ialah pengurusan juga walau macam mana pun. Urus saikologi, urus teknikal, urus risk reward, urus kewangan.. lamborgini URUS. kah kah kah. 

3. So program RFTT ada advance? Iya ada, lebih more detail powerful dan lebih mantul.. Tapi kalau buat duit konsisten bulanan % pun tak lepas, tak payahlah cerita advance dengan saya. 

RTFTT ada Financial Freedom University. 

Tapi semua kena ada tahap perfomance yang dah capai. Tak boleh budak sekolah rendah nak apply subject universiti gais! 

================

TRADING FROM ZERO

================

Program ini merupakan program khusus bimbing anda trade, make money dan kita withdrawal. 

Ia program 3 hari 3 malam, 1 hari belajar, 2 hari belajar dan apply semasa market live. Kita tak main teori, tak main akaun demo, tak main takut-takut. Kita REAL TRADING, pasal kita nak REAL EXPERIENCE untuk jadi REAL TRADER!

Program pada 29-31hb, dari 10pagi hingga 10 malam setiap hari, terlepas ada recording, tapi masa sama kita terus jalankan dalam grup kecil (breakout room) dalam Zoom untuk bimbingan dalam 3 hari secara mendalam. 

Program ini untuk siapa Coach Gero? 

1. Orang yang zero, tak tahu apa langsung boss! Tapi jangan main-main, saya berani kata korang pergi program RM10,000 sekalipun, program Trading From Zero ini akan BEAT program RM10,000 itu. Saya boleh gerenti jamin!

2. Kalau korang tak konsisten, sekejap buat duit sekejap habis loss, ini program penting untuk korang! Kerana fokus program ini bukan sahaja buat duit masa program, malah nak korang konsisten 3 bulan pertama dan seterusnya! 

Buktinya ramai student saya, student trainer saya, student RTFTT dah konsisten bukan sahaja 3 bulan malah 6 bulan, 1 tahun, dan bertahun-tahun!

3. Tak kira korang nie umur berapa, pelajaran tahap mana, kerja apa, bisnes apa, nak prepare pencen ke.. semua boleh. Sebab apa korang perlu ialah ilmu, mentor dan komuniti yang bimbing all out je untuk korang berjaya! –> RTFTT. 

P/S: Program ini bernilai RM1500 untuk 3 hari 3 malam, saya nak sponsor RM1400, korang bayar RM100 sahaja? Adil? Tak ada risiko, malah potensi buat income seumur hidup gais!

terus layari http://www.rtftt.com/TFZ atau terus klik wasap http://tfz.wasap.my (+60102370055 – Miera Chin). 

#roadtoftt

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *