Welcome bagi yang mula follow blog Road To Ftt nie. Aku percaya korang sebenarnya mencari jalan untuk financial dan time freedom. Dan aku sebagai orang yang dah membimbing berpuluh ribu trader sejak 2015 secara aktif, dengan pengalaman aku sejak 2007 dalam Forex Trading khususnya.

Perkara pertama aku nak korang buat ialah, buka akaun broker. Sebab kalau kau tak ada akaun broker macam mana kau trade kan. Dan aku memang nak kau buka di http://fxpremaxasia.com .

Tengok video aku sediakan, dan boleh whatsapp/telegram aku di +6013-320-3000. (Coach Gero).