Rahsia Fulltime Trader Didedahkan Step By Step Cara Mudah Dan Berkesan. Satu-satunya Ilmu Paling Lengkap Pernah Saya Hasilkan!

Hai, Nama saya Gero Azrul dan saya merupakan Forex Trader sejak 2007 hingga sekarang. Sepanjang perjalanan saya dah jatuh bangun dalam Forex Trading dan sehingga saya mula kaji dan bertindak ikut cara betul sejak 2011 dan akhirnya sekarang saya membimbing lebih 2000 orang secara live trading melalui program Online Forex Training.

Rata-rata Berterima Kasih Dan Mula Konsisten Profit!

Apa Sebenarnya Masalah Dalam Trading?

Tak Tahu Teknik Yang Betul

Ini masalah paling besar kerana sejak 2007 pengalaman saya, saya juga main pelbagai teknik, pelbagai indicator, custom dan basic dan naked chart kebanyakan semua hancur.

Punca kenapa tau?

Punca kerana tak stay pada satu teknik dan tak kaji serta tak gunakan dalam jangkamasa panjang. Malah ada teknik yang tak berkesan lama-lama kerana perubahan pergerakan market yang ketara.

Jadi apa berlaku ialah anda tukar teknik sana sini, dan akhirnya tak membantu dan berbulan-bulan malah bertahun-tahun tak tentu hala lagi. Tak tahu nak pakai apa.

Tak Jelas Trend Ke Mana

Bila market nampak turun anda sell, dan kemudian naik terus, dan bila anda buy market jatuh pula. Macam tahu tahu je position anda kan?

Nak tahu kenapa?

Punca ialah anda tidak tahu bagaimana nak lihat trend dan analisa serta buat mapping price. Jadi anda mesti pandai kaitkan multi-timeframe untuk entri dan exit.

Tak Tahu Nak Trade Timeframe Mana

Ini merupakan apa paling ramai tak sedar, tak tahu anda jenis trading scalper, intraday, swing atau position trader.

Anda kena jelas mana main timeframe anda nak ikut, dan bila float mana nak counter. Ini penting kerana selagi anda tak faham mana timeframe trend anda, anda tak tahu anda jenis trader apa ini akan bunuh anda jangkamasa panjang.

Tak Pandai Masuk Lot Sesuai Dengan Modal

Biasa tengok orang layer layer habisan? Lot Gajah? Tentu anda rasa seronok kan boleh buat 200% sehari, 1000% seminggu?

Apa berlaku?

Ini sekali anda buat macam ini anda akan ketagih, dan apabila berlaku anda sudah win beberapa kali, lost sekali sekal anda tak kisah kerana pernah berjaya sebelum ini.

Biasanya dalam kes ini, 8 kali win , dan 1 kali lost sudah boleh habiskan semua modal dan untung sedia ada.

Lebih 90% trader tak tahu nak masuk lot sesuai modal, mana taknya, tak tahu apa itu trading plan, risk management, risk reward management dan system trading.

Tak Konsisten Dan Selalu Margin Call

Bila ciri - ciri yang saya sebutkan di atas semua ada, dah tentu tak konsisten punya, akaun selalu Margin CALL, BLOW akaun.

Tunggu duit gaji, pinjam duit kawan, korek simpanan untuk trade. Last-last benda sama berulang. Masalah-masalah... ehmmm…

Tak Ada Masa Nak Trade

Ini berlaku bila anda kerja 9-5pm dan ini bukan salah anda, anda tak tahu bila nak trade sebenarnya, anda perlu jelas bila market open dan close, anda kena tahu bila nak tengok signal dan setup yang sesuai.

Benda ini mudah kalau anda tahu trade timeframe yang lebih sesuai.. Saya akan kongsikan.. kerana 80% orang yang follow saya ialah bekerja.

Semua yang di atas saya ada buat khas dalam PAKEJ PEMBELAJARAN DI RUMAH ROAD TO FULLTIME TRADER.

Pakej ini dihasilkan melalui pengalaman saya sejak 2007 (10 tahun) secara kajian beratus-ratus jam, serta saya juga kumpul pengalaman dari pelbagai seminar yang telah saya anjurkan sejak 2015 daripada trainer yang saya bekerjasama dan juga daripada feedback peserta hadir.



Dan saya juga telah berpengalaman dalam membuat banyak produk sebelum ini bersama trainer lain dan telah membantu lebih 22,350 trader dalam masa 2 tahun.

Untuk Siapa Pakej Ini?

  1. Anda yang bekerja dan inginkan pendapatan kedua atau utama dalam Forex Trading.
  2. Anda yang ada bisnes dan merancang untuk diversify pelaburan anda.
  3. Anda yang mahu berhenti kerja atau perniagaan anda, tapi anda perlukan satu pendapatan untuk bantu anda tampung lifestyle anda.

Pakej Ini Tidak Sesuai Untuk Anda Jika

  1. Anda mahu cepat kaya, dan tak mahu belajar secara bimbingan berkala
  2. Anda yang tak boleh ikut formula dan pengurusan yang akan didedahkan pada anda.
  3. Anda yang malas.

Apa Dalam Pakej Home Course Ini?

DVD #1 Road to Fulltime Trader

Dalam DVD 1 ialah untuk anda yang ZERO atau perlukan penjelasan semula dalam Forex Trading. Dalam DVD ini saya bimbing anda dari tak tahu apa apa, sehingga faham semua konsep Forex Trading, daripada indicator, support resistant, price action, sistem trading, bagaimana untuk buka broker, cara untuk deposit withdrawal, cara untuk letakkan PO di tempat sesuai dan macam macam lagi.

Ini boleh kategori rujukan sepanjang zaman untuk orang baru dan lama.


DVD #2 Technical Trading

Dalam DVD ini saya tunjukkan anda bagaimana dengan menggunakan teknikal trading yang anda boleh fahami dan ikut secara mudah. Jika ada tiada teknik atau tak tahu nak pakai teknik mana, anda boleh ikut 100% dan tak payah pening kepala lagi untuk faham teknik, yang penting profit!

DVD #3 Systematic Trading

Ini paling kritikal dan paling penting, Systematic Trading, ini merupakan key utama dalam pakej ini. Setelah anda faham DVD #1 dan DVD #2 , ini merupakan titik pertemuan kejayaan anda.

Dalam DVD ini anda akan dibimbing secara sistematik.

  • Bagaimana nak develop trading plan sebenar anda, jadi anda tak pening kepala lagi nak tengok trend ke mana, entri ke mana, exit ke mana.
  • Bagaimana nak buat sistem set and forget berdasarkan apa telah anda belajar pada awalnya.
  • Cara untuk bina plan short term dan long term anda untuk bina sistem kewangan melalui Forex dan akhirnya menjadi Fulltime Trader.
  • Dan banyak lagi...

Bonus

Workbook Home Course

Workbook ini dibina khas untuk assist anda dalam pembelajaran, dalam work book ini. Lengkap dengan semua nota daripada semua DVD dalam pakej, latihan dan sampel sampel trading yang berkesan.

Anda pasti berterima kasih pada saya setelah memiliki Workbook ini.

Stoch Gila Mastery

Stoch gila ini pernah Abang G keluarkan dulu sekejap, dan mendapat feedback ramai untuk memahami lebih mendalam.

Dengan Stoch Gila ini, anda akan tahu di mana trend masuk zon betul betul standby REVERSE.

Anda akan tahu bagaimana, trend tersebut nak buat turun untuk retrace atau continuation. Serius akan bantu anda dalam trading.

BBMA Mastery

PLUS BONUS!

Jadi Berapa Pelaburan Untuk Dapatkan Pakej Ini?

Harga pakej ini ialah RM1980, dan khas untuk anda

RM1980

RM1500

RM1000

RM500

RM300 khas untuk 100 orang pertama sahaja.

Gunakan kupon totem untuk dapatkan penjimatan lebih 1500++ segera.




P.S: Anda pasti berpuas hati dengan pakej ini, jadi order sekarang sebelum SOLD OUT dan akan dijual pada harga pelancaran harga jauh lebih tinggi dari sekarang.


Gero Azrul,
Coach Forex Anda
Founder Road to Fulltime Trader