Penyertaan akan ditutup dalam masa

Pengambilan Batch #8 kini dibuka!

Sebelum Saya Nak Story Panjang Panjang, Apa Yang Bakal Saya Perkenalkan Ini Bakal Merubah Hidup Anda, dan Instrumen Yang Kita Gunakan Ialah Perdagangan Matawang Asing


Klik Sini Untuk Daftar Sekarang

Tapi benda apa Forex nie?

Saya pernah dengar, bukan HARAM ke?

Pening main benda benda graf nie...

Kena start modal berapa? Besar ke, kalau besar duit takdak la...

Macam Macam Soalan Sebenarnya. Dan Soalan Itu Kebanyakan Kurang Tepat Kerana Kurang Asas Pengetahuan Apa Itu Forex Sebenar.

Dah tu ape kebende Forex nie?

Begini. Forex ini benda bukan baru dan bukan pelik pun, benda dah lama, sejak dulu kala zaman tuk kaduk masa matawang diperkenalkan lagi.

Saya nak tanya. Kalau anda ke luar negara, tak kira Thailand ke, Europe ke, mana mana ke. Anda nak kena tukar duit tak? Dah tentu kena, kalau tak mana nak laku duit kita, lain lah ke Vietnam... special case pasal ramai sangat orang kita sana hahaa...

Kalau Anda Tahu, Pertukaran Matawang Asing Melalui Pelancongan Ini Sangat Besar Menyumbang Kepada Turnover Forex Itu Sendiri. Bukan Million, Tapi Trillion...

Lagi satu.

Lagi satu kalau anda import atau export barang, saya andaikan anda buat jual beli export, atau anda beli sahaja barang daripada Ali Baba, China. Bukankah anda kena bayar dalam bentuk currency lain, dalam USD atau mengikut negara anda deal. Dan apa pula pendapatan mamak tukar duit tu? Exchanger tu, atau yang ada lesen pertukaran matawang tu?

Masa anda beli duit tu sebagai contoh 1000usd = RM4500, masa anda jual dapat harga sama tak? Dah tentu tak sama, kalau sama anda roger saya, memang best exchanger tu. Anda akan dapat kurang daripada RM4500, dalam RM4450 atau kurang daripada situ. Bergantung pada harga semasa, dan mungkin sama atau lebih.

Sekali lagi bergantung pada harga masa semasa.. iya harga semasa.


Klik Sini Untuk Daftar Sekarang

So Coach Gero, Macam Mana Harga Lain-lain Lak?

Dan saya juga telah berpengalaman dalam membuat banyak produk sebelum ini bersama trainer lain dan telah membantu lebih 22,350 trader dalam masa 2 tahun.

Harga lain lain ini kerana, matawang melemah atau menguat dalam sesebuah negara sangat memberi kesan. Setiap negara kena kawal kadar inflasi yang merujuk kepada kuasa pembeli, sekaligus wujud peluang pekerjaan tidak. Dan kawalan yang bersesuaian untuk stabilkan inflasi pada tahap 2.0 iaitu tahap optimum.

Ini juga berkait dengan GDP negara, yang mana memberi kesan pada ekonomi. Dan sesebuah negara tak sama dengan negara lain. Sebab itu harga turun naik, tak sama.

Clear dah? Jadi daripada harga turun naik nilah , kita nak buat duit, nak bina pendapatan bukan jangkamasa pendek sahaja, tapi jangkamasa panjang.

Okay so camne nak mula Coach?

Camnie. Saya dah berkongsi secara online dan offline sejak tahun 2007 lagi, saya dah jumpa mungkin lebih 22453 trader.

 

 

Saya juga dah bekerjasama dengan pelbagai trainer dalam bidang berlainan. Secara tak langsung saya dah CRACK THE CODE, saya dah jumpa cara mudah dan berkesan bukan sahaja mulakan Forex malah jadikan Forex sebagai konsisten pendapatan untuk anda.

Saya demonstrate benda ini bukan cara screenshot atau tayang testimoni.

Saya bagi live trading.

  • Mana saya entri, macam mana saya entri.
  • Macam mana saya exit..
  • Berapa banyak duit saya guna dari modal
  • Macam mana nak couter kalau float -ve dan macam macam lagi.

Saya dah jalankan live trading secara open di Youtube channel saya, saya bagi analisa, live entri dan exit. Saya sekarang ini diikuti oleh hampir 5000 subscriber Youtube live trading saya.

So Apa Cerita Sebenarnya Nie Coach?

Cerita ialah, saya nak bantu anda khas daripada 0 hingga boleh trade dan buat duit. Itu saya punya janji utama. Jadi apa benda program ini?

Program ini sangat spesel kerana buat the very first time saya buat training yang komprehensif. 7 hari training dengan saya, saya akan bantu anda. Bermula dari 0 hingga boleh trade dan buat duit.

Program ini dirangka khas untuk anda yang...

  1. Nak cari pendapatan tambahan tapi malas nak berniaga atau buat benda benda jumpa orang.
  2. Nak buat pendapatan yang tak makan masa anda dan modal yang rendah untuk bermula.
  3. Nak berhenti kerja dan nak buat fulltime forex.
  4. Memerlukan coach untuk bantu anda buat dengan lebih baik dan bukan trial and error, jimat masa dan duit.

Dan program ini bukan untuk anda.

  • Yang dah lama forex dan pening sebab selalu tukar teknik.
  • Anda yang nak cepat kaya, sebab target hanya 5% ke bawah sahaja sebulan.
  • Anda yang tak dengar cakap coach, dan suka buat hal sendiri.

Sorry kalau anda tergolong yang tak layak. Dan welcome untuk anda yang layak.

So Coach, Apa Nama Program Ini?



Program ini dikenali sebagai Forex Lab. Forex Lab merupakan program paling lengkap pernah saya jalankan seumpamanya.

Apa yang saya maksudkan? Begini,

Program Forex Lab merupakan program yang melibatkan 5 minggu untuk saya bimbing anda.

Minggu Pertama

Minggu pertama akan libatkan 5 hari pembelajaran online secara berterusan. Bermula pada 14-18 Dec 2017.

Hari 1 (1 jam 30 minit)

Hari pertama saya akan kenalkan anda daripada sangat basic iaitu apa itu Forex Trading, apa yang gerakkan market Forex, broker apa nak pilih, jenis akaun mana nak pakai, bagaimana nak deposit dan withdrawal. Pada hari ini juga saya perkenalkan konsep pergerakan market. Ini amat penting untuk anda mahir dengan gambaran keseluruhan market dan bukan jadi blur katak tak tahu apa nak buat.

Saya akan tunjukkan anda bagaimana melihat setiap timeframe dengan mempunyai high dan low sendiri. Bagaimana anda tahu dan jelas pergerakan market yang dikatakan uptrend dan downtrend. Anda akan jelas bentuk pergerakan market dari segi ABC, Zig Zag, 123.

Hari 2 (1 jam 30 minit)

Hari kedua anda akan fokus kepada konsep paling penting iaitu candlestick, support n resistant jenis statik dan dinamik. Hari ini saya akan kongsikan rahsia dan saikologi disebalik candlestick. Dan daripada candlestick ini anda akan jelas bagaimana signal trend terbentuk , macam mana anda nak cari entri dan masuk posisi dengan jelas.

Anda akan didedahan dengan konsep trend, bagaimana menggunakan candlestick kosong sebagai trend dan juga menggunakan moving average sebagai trend. Dalam silibus hari kedua, saya perkenalkan konsep Candle Trend yang menggabungkan candlestick kosong dan juga moving average. Latihan akan diberikan untuk meningkatkan kefahaman.

Hari 3 (2 jam)

Hari 3 hari yang panjang, di mana saya akan tunjukkan diagram market secara keseluruhan, diagram market bermula daripada Trend Reversal Zone, Trend Start, Trend Confirmation dan Trend Continuation.

Diagaram ini wajib dihafal kerana ia merupakan pattern pergerakan market secara keseluruhan.

Anda akan belajar diagram market untuk kefahaman live trading pada minggu seterusnya. Latihan akan diberikan sebelum modul seterusnya.

Hari 4 (2 jam 30 minit)

Hari 4 hari yang makin penting kerana saya gabungkan semua kefahaman daripada hari 1 hingga 3 dan akan aplikasikan dengan lebih mendalam kali ini.

Diagram pada hari ke tiga akan dipecahkan kepada langkah demi langkah untuk lihat signal, setup, entri, stop loss dan take profit.

Ini akan ambil masa panjang kerana banyak perkara penting mesti dikuasai pada hari ini. Latihan lebih sistematik dan mendalam diperkenalkan dan latihan diberikan.

Hari 5 (1 jam 30 minit)

Hari ke 5 ialah hari persediaan untuk live trade pada minggu hadapan, pada hari ke 5 saya akan tunjukkan perkara penting untuk anda boleh buat analisa dan mapping.

Dalam konsep analisa mapping ini saya akan fokuskan pada entri zone mengikut kaedah multi-timeframe.

Dan saya akan tunjukkan konsep money management asas yang saya panggil pips steps. Dengan ada pips step ini akan bantu anda trade yang konsisten. Saya terapkan mindset trading yang harus anda gunakan. Pada hari ini saya akan minta anda buka akaun dan juga tunjukkan semua proses bagaimana untuk live trading dan dimonitor oleh saya.

Minggu Kedua (live trade)

Kita akan jumpa untuk 2 kali sesi seminggu.

Hari Isnin (1 jam 30 minit)

Hari Isnin saya akan tunjukkan secara live bagaimana saya buat analisa dan mapping untuk mana-mana pair yang mahu anda trade.

Saya akan tunjukkan entri live, dan zon entri saya untuk jangkamasa minggu tersebut. Hari ini saya akan perkenalkan Formula Trend Reversal Zone secara mendalam.

Hari Khamis (1 jam 30 minit)

Pada Khamis saya akan online untuk live trading dengan anda pada jam 11pm. Ini penting kerana entri yang tidak diganggu ialah entri 11pm ke atas.

Malam ini saya akan tunjukkan kaedah masa trading mengikut waktu pasaran dunia. Saya juga akan mula tunjukkan penggunaan money management – pips steps tambahan.

Minggu Ketiga (live trade)

Hari Isnin (1 jam)

Saya akan online bersama anda untuk tunjukkan analisa dan mapping dan akan komen live akaun yang saya monitor. Fokus pada minggu lepas dan minggu ini ialah mahirkan anda entri pada trend dan zon entri yang betul.

Hari Khamis (1 jam)

Saya akan tunjukkan live entri dan trend, bagaimana untuk jelas dan faham cara trading dan buat profit pada minggu ini.

Minggu Keempat

Kita akan jumpa pada hari Isnin dan Selasa dan dengan silibus yang fokus kepada pengurusan trading dengan betul. Dan pada hujung minggu tersebut anda akan berjumpa saya dalam Workshop Forex Lab.

Worksyop Forex Lab

Workshop ini merupakan Workshop 2 hari dan fokus kepada persiapan untuk anda jadi Fulltime Trader. Workshop ini bermula daripada jam 9am – 6pm pada hari pertama dan kedua.

Dalam Workshop ini akan fokus kepada:

  1. Pemantapan skill dinamik trading – fokus kepada Formula Trading Zon, pengurusan untuk multi-timeframe.
  2. Fokus kepada pelbagai trading skil bermula daripada Intraday, swing, position dan juga scalping.
  3. Anda akan dibimbing untuk faham mengenai trading plan, trading system , dan trading management.
  4. Fokus kepada trading sistem jenis Intraday – set dan forget ia dikenali sebagai sistematik trading.
  5. Anda akan belajar mana nak set entri, stop loss dan take profit.
  6. Sistem Risk Reward akan ditunjukkan bagaimana rahsia dan penggunaan disebali Risk & Reward.
  7. Risk Management fokus kepada pengurusan risiko terhadap modal. Anda akan jelas macam mana nak masukkan berapa modal, dan berapa daripada modal untuk 1 kali entri dan timeframe mana.
  8. Saya akan tunjukkan formula dalam excel untuk anda faham konsep trading is probability dan bagaimana kuasa win loss ratio vs risk reward ratio.
  9. Saya akan personal dan advise anda seorang demi seorang untuk anda jelas mana anda perlu perbaiki atau tambah baik sedia ada.

Minggu Kelima

Minggu ke 5 saya akan gabungkan semua pengalaman live trading anda sejak dari hari 1 hingga sekarang, saya akan bantu anda buat jenis trading yang berlainan dan pada masa sama menguntungkan anda.

Saya akan ambil semua case study daripada student yang berjaya dan tak berjaya jadi sama sama belajar dan saya akan bantu setiap Isnin dan Khamis dalam live trading.

Anda akan bersama saya 5 minggu untuk 1 batch iaitu sesi wajib. Anda yang tak dapat hadir workshop akan juga diajar secara online secara satu persatu.

Plan Jangkamasa Panjang Forex Lab

Setiap peserta Forex Lab:

  1. Digalakkan masuk semula kelas seminggu bersama batch baru dan ianya PERCUMA. Ini bertujuan untuk meningkatkan kefahaman anda. Ini kerana anda perlu selalu diingatkan kerana ini akan berikan kefahaman berperingkat sehingga anda kuasai.
  2. Hadir semula ke Workshop Forex Lab kerana anda akan dapat pelbagai exposure baru disebabkan saya sentiasa ada pembaharuan termasuk dari segi trading dan pengalaman.
  3. Follow bimbingan saya sekurang-kurang 6 bulan sehingga 24 bulan ( 2 tahun) . Ini kerana saya percaya bimbingan mentoring dan coaching jangkamasa panjang amat penting untuk pastikan anda berjaya.
  4. Hadir Gathering Alumni Forex Lab setiap 3 minggu. (biasanya akan combine dengan masa workshop).

Bagaimana Bentuk Support Forex Lab?

  •  Anda akan dimasukkan dalam grup telegram khas mengikut batch anda.
  •  Anda akan dimasukkan dalam grup telegram alumni untuk bersama trader Forex Lab yang sudah berpengalaman dan boleh bantu anda.
  •  Facebook Alumni khas untuk live trading melalui Facebook.
  •  Untuk setiap pembelajaran anda akan dibimbing melalui Webinar Private dan juga Facebook Live.

Result Bekas Peserta Forex Lab

Klik Sini Untuk Daftar Sekarang

So Berapa Pelaburan Untuk Forex Lab?

Kalau anda amati betul betul dan anda bandingkan dengan pelbagai kelas forex diluar sana, saya berani jamin nilai saya berikan ini lebih RM10,000 untuk anda dapatkan seperti ini.

Tapi khas untuk anda yang join saya anda hanya perlu laburkan RM900 . (Sembilan Ratus Ringgit Sahaja]. Ya, RM900 sahaja.

 

RM900 sahaja...

 


Klik Sini Untuk Daftar Sekarang

Jumpa nanti.

P/S: Saya naikkan harga setiap bulan, ini mungkin RM900 terakhir.

FAQ

Iya boleh, Workshop Forex Lab tidak wajib, tapi amat penting jika anda boleh hadir. Sekiranya tidak, anda juga akan dibimbing dalam bentuk format online training.

Iya, semua pengajaran daripada awal, dan live trading. Semua dirakam dan dimasukkan dalam grup alumni.

Iya, anda boleh masuk berapa kali pun dalam batch seterusnya, dan anda boleh datang workshop Forex Lab seterusnya dan berulang kali.

Iya, amat penting akaun live kerana saya tak nak buang masa dengan akaun demo. Anda mesti get REAL EXPERIENE dan bukan mainan merapu demo.

Minimum akaun ialah USD100, tapi sebenarnya bukan isu minimum kerana ada student lepas deposit USD5000 pun ada. Ini kerana minimum setiap individu berbeza, saya galakkan anda buat duit, bukan main selamat tak tentu pasal.

Broker dalam latihan bimbingan saya ialah http:/fxpremaxasia.com , dan apabila akaun anda besar saya mahu anda buka di broker lebih besar seperti Blueberry Markets, Ads Security dan beberapa lain. (saya akan bimbing).

TRANSPARENT, EXPERIENTIAL, RESULT!

p/s: Ini merupakan program terbaik dan long term pernah saya buat dan jalankan, saya mahu anda hulurkan tangan dan dibimbing oleh saya untuk masa depan anda lebih baik.

P/S: Saya mahu lahirkan ramai trader berjaya dengan financial freedom dan time freedom, pastikan anda salah seorang daripadanya.

Jumpa anda dalam Forex Lab,

geroazrul

Founder Road To Fulltime Trader

3d Printer