Rahsia Untuk Faham Trend Reversal Dibongkarkan!

Bagaimana dengan ketahui teknik mudah ini, anda akan jelas mana entri dan exit anda.

Download Sekarang

Per : Tawaran terbuka dari Coach Gero
Tarikh :
Ditulis dari : Ofis Road to FTT, Seri Kembangan, Selangor.

Hai apa khabar? Saya Coach Gero merupakan Forex Trader sejak 2007 sehingga sekarang dan telah membantu 27,832 Traders daripada Malaysia, Brunei, Singapura & Indonesia.

Saya sering buat live trading di Youtube channel saya yang kini mencecah 6000 pengikut sejak saya aktif Dec 2016 sehingga sekarang. Page Road To FTT saya juga diikuti oleh lebih 25,000 Likers dari segenap nusantara.

Dalam live trading saya selalu menunjukkan bagaimana daripada analisa kemudian mencari trend serta melakukan live entri dan exit. Salah satu yang saya sering tunjukkan terbaru ialah mengenai Fibonacci. Dan Fibonacci saya gunakan untuk Trend Reversal Zone dan Trending.

Oleh kerana terlalu banyak yang tanya jadi saya decide untuk bagi PERCUMA walaupun nilai apa yang anda dapat lebih RM500 bagi saya.

Memperkenalkan ebook

Fibo Trend

Soo apa kandungan dalam ebook ini?

  • Dalam ebook ini saya terangkan daripada awal konsep Candlestick supaya anda jelas apa fungsi Candlestick dan kaitan dengan Fibo kemudian.
  • Saya tuliskan dengan lengkap bagaimana konsep Support & Resistant yang saya gunakan, dan ini mungkin tidak sama dengan konsep seperti yang anda tahu sebelum ini.
  • Saya jelaskan dengan terperinci jenis Candlestick seperti Power Candlestick, Trending Candlestick dan bagaimana fungsi serta penggunaan.
  • Saya beri dengan lengkap bagaimana Fibo Setting dan penggunaan dalam semua Zon seperti TRZ & Trending.

Ebook ini saya beri PERCUMA, tapi ingat ebook Fibo Trend ini bila-bila masa saya boleh tutup dan tarik balik. Ada beberapa yang lepas saya dah buat begitu!

Muat Turun Sekarang!